Derde overlijden na inenting met AstraZeneca in ons land

In ons land is voor de derde keer een overlijden vastgesteld nadat de persoon in kwestie ingeënt werd met het coronavaccin van AstraZeneca. Dat blijkt uit de wekelijkse stand van zaken over het aantal bijwerkingen dat door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Geneesproducten (FAGG) wordt bijgehouden. In totaal zijn er in België nu vier overlijdens gelinkt aan een inenting met een coronavaccin, waarvan drie aan AstraZeneca.

23 reacties

 • Jean Pierre De Mol

  1 maand geleden
  AZ gekregen, nul bijwerkingen gehad. Blij dat ik gevaccineerd ben en dat we terug naar het normale leven terug kunnen.
 • urbain schotte

  1 maand geleden
  Johan Thieren : heel nuchtere en verstandige reactie !
 • Bernadette Stouten

  1 maand geleden
  Wie heeft nu nog niet door dat dit een politiek spelletje is. Ik ben blij dat ik Astra zeneca heb gehad. Het is niet omdat het goedkoper is, dat het slecht is of anders gezegd. Veel mensen vinden Pfizer goed, alleen omdat het duur is. De voorvallen hiervan, komen dikwijls niet tot in de pers
 • Tony Pauwels

  1 maand geleden
  Ik krijg de kriebels van de dooddoener "de voordelen van de vaccinatie met AZ wegen op tegen de zeldzame nadelen". Zet dat dan meteen maar op de grafsteen van die "gelukkigen"!
 • Johan Thieren

  1 maand geleden
  Alles in het leven heeft risico !! Stop nu toch eens met deze dingen uit te vergroten !! Wil je veilig leven zonder risico, wel ga dan liggen op je bed en wacht tot je dood gaat !