Het mooie weer lokt veel bezoekers naar de kust.
Volledig scherm
Het mooie weer lokt veel bezoekers naar de kust. © Simon Mouton Photo News

Deltavariant dominant in bijna 70 procent van Europa

De meer besmettelijke deltavariant van het coronavirus domineert inmiddels grote delen van Europa. Dat hebben het Europees Centrum voor Ziektepreventie en -controle en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bekendgemaakt. Uit gegevens die verzameld werden tussen 28 juni en 11 juli blijkt dat in 19 van de 28 landen de mutatie, die voor het eerst in India werd vastgesteld, dominant is.

 1. Dashcambeelden tonen opvallend geval van verkeersagressie op E40 richting Brussel: “Zie hem doen, dat gaat accidenten geven!”
  Play

  Dashcam­beel­den tonen opvallend geval van verkeers­agres­sie op E40 richting Brussel: “Zie hem doen, dat gaat accidenten geven!”

  Op dashcambeelden is een opvallend geval van verkeersagressie te zien op de E40 richting Groot-Bijgaarden ter hoogte van Brussel. Een achterliggende weggebruiker probeert in te voegen voor een vrachtwagen. Daarna begint de bestuurder agressief te gesticuleren en ramt hij de vrachtwagen bijna. Door plots van rijbaan te wisselen, kan een motorrijder hem amper ontwijken.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).