Delta Airlines zet kinderen op verkeerde vluchten

Vliegtuigmaatschappij Delta Airlines heeft haar excuses aangeboden nadat ze twee kinderen die zonder begeleiding reisden naar de verkeerde stad heeft vervoerd. Delta heeft de kinderen tijdens hun reis echter niet uit het oog verloren, benadrukte het bedrijf in Amerikaanse media.

Volgens de vliegtuigmaatschappij gebeurde de fout tijdens de overstap in Minneapolis. Een 9-jarig jongetje kwam in Cleveland terecht in plaats van Boston en een meisje werd naar Boston gestuurd in plaats van Cleveland. Delta Airlines wijt de fout aan het verwisselen van de papieren.

Donuts
De 9-jarige Kieren Kershaw zou in Boston op bezoek gaan bij zijn grootouders. "Het was echt heel raar om ineens in Cleveland te zitten", vertelde de knaap aan WHDH-TV. "Het personeel verontschuldigede zich voor de vergissing en ik kreeg gratis donuts."

Naam niet gevraagd
Grootvader Larry Kershaw was echter niet te spreken over de fout van Delta. "We betalen de luchtvaartmaatschappij om hem te begeleiden en ze hebben blijkbaar niet eens zijn naam gevraagd," tierde hij.

Waardebon
De vliegtuigmaatschappij heeft een onderzoek naar de persoonsverwisseling opgestart. De ouders van de kinderen krijgen het geld voor de tickets terug en een waardebon voor de volgende reis. (kve)