Genieten van de zon in Gent. Een streepje blote huid hoort erbij.
Volledig scherm
PREMIUM
Genieten van de zon in Gent. Een streepje blote huid hoort erbij. © Photo News

De zomertrend van 2022: blote buiken in alle maten

Het wordt een zomer van blote buiken. Wééral, en toch voelt het nieuw: voor het eerst betrekken modemerken ook grotere maten. Het perfecte wasbordje hoeft niet meer. Anno 2022 moet kleding zich aan ons lichaam aanpassen, en niet omgekeerd.

14 reacties

 • Berle Boffums

  4 maanden geleden
  Super! Altijd reuze sexy gevonden bij vrouwen. Een mooie diepe navel, vrij van piercings is wel een must. Het buikje mag zelfs wat blubberen.(niet té)
 • Sofie Vanderhoogerheide

  4 maanden geleden
  @ Philippe Vande Haeghen. Mannen lopen in de zomer vaak in hun bloot bovenlijf rond en die hebben helaas vaak verre van een " wasbordje", hoewel bv sommige bouwvakkers er echt wel mogen wezen. Vrouwen worden nog steeds veel meer afgerekend op hun uiterlijk.
 • Francis Smet

  4 maanden geleden
  Als ik met mijn buik ga bloot lopen, zal de zomer snel voorbij zijn. Het zal namelijk geen zicht zijn 😂
 • Peter Van Dam

  4 maanden geleden
  Ik betwijfel of iemand mijn 110kg "buikje" bloot wil zien op straat maar soit. Dit is dan letterlijk een mode van "2 maten, 2 gewichten", maar wees gerust. Ik ben geen modemens dus mij zal je er niet mee betrappen op straat. Mode getuigt enkel van hoe oppervlakkig mensen zijn en hoe men onderscheid maakt op basis van uiterlijk over "wat mag en niet mag" naargelang uw figuur. Als ik vies bekeken zou worden om in blote buik rond te lopen dan zou de mode plots als marginaal bekeken worden.
 • Tina Colpaert

  4 maanden geleden
  Blote buik mooi bij jonge meisjes of als je platte buik hebt maar bij de meeste mag het topje lang genoeg zijn en soms vraag ik mij af hebben die mensen geen spiegel thuis?