De Wever: "Angst voor stijging aantal Syriëstrijders"

VideoAntwerps burgemeester Bart De Wever vreest de komende weken voor een toename van het aantal Syriëstrijders. Dat zei hij vanmiddag in het VTM-nieuws. Bij het begin van het nieuwe schooljaar dreigen vanuit Antwerpen opnieuw jongeren te vertrekken om te strijden voor de Islamitische Staat (IS), zegt De Wever.

 1. INTERVIEW. Sia reageert op heisa rond nieuwe film: “Ik heb daar echt een gebroken hart aan overgehouden, al had ik het wel een beetje verdiend”
  PREMIUM
  Film

  INTERVIEW. Sia reageert op heisa rond nieuwe film: “Ik heb daar echt een gebroken hart aan overgehou­den, al had ik het wel een beetje verdiend”

  Er blijft maar kritiek komen op ‘Music’, de nieuwe film van zangeres Sia (45). Die reageert tijdens een exclusief gesprek met onze Hollywood-reporter voor het eerst op de hele hetze, en zegt dat ze spijt heeft dat ze op social media in de clinch ging met haar criticasters: “Ik heb alle shit die ik over mij heen kreeg ook wel een beetje verdiend.”
 1. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"