Het Ventilus-project wordt onder meer aan de op- en afrit E403 in Torhout aangekondigd. Maar de eerste spade is nog lang niet voor morgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Ventilus-project wordt onder meer aan de op- en afrit E403 in Torhout aangekondigd. Maar de eerste spade is nog lang niet voor morgen. © BHT

De vele lagen van het Ventilus-dossier: hoogspanningslijn van 22 kilometer is nodig, maar ‘niet in onze achtertuin’

Van Zedelgem tot de Wetstraat: het aartsmoeilijke dossier van de West-Vlaamse hoogspanningslijn Ventilus trekt bijna elke partij en elke regering mee in het bad. 

 1. Wat vonden ‘Thuis’-acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfinale? "Ik was niet voorbereid op die scène”
  Play
  Showbizz
  5

  Wat vonden ‘Thuis’-ac­teurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfi­na­le? "Ik was niet voorbereid op die scène”

  ‘Thuis’-kijkend Vlaanderen zat gisteren op het puntje van hun stoel, want de seizoensfinale van de populairste soap van Vlaanderen zorgde letterlijk voor vonken. Na een wekenlange undercoveroperatie kwam de verhaallijn tussen Chris en Tim eindelijk tot een hoogtepunt. Acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans blikken samen met Showbits-reporter Senne terug op ‘de spannendste seizoensfinale tot nu toe’.