AFP
Volledig scherm
© AFP

“De Russisch-Amerikaanse relaties bevinden zich in een impasse, de situatie is bijna kritiek”

Een naaste adviseur van de Russische president Vladimir Poetin, Joeri Oesjakov, meldt dat de betrekkingen tussen Moskou en Washington in het slop geraakt zijn. Volgens Oesjakov zou de ontmoeting tussen de president Poetin en Amerikaanse president Joe Biden, morgen in het Zwitserse Genève, dat kwaad deels kunnen verhelpen.

5 reacties

 • frans Venloo

  3 maanden geleden
  Alles zal afhangen van zijn inzamelronde om geld te vragen overal of denkt U dat hij rondrijst zomaar voor zijn plezier ? Politiekers zijn ja knikkers tegen de VS hun woord is wet op onze kosten .
 • Ronny Toch

  3 maanden geleden
  Beetje pooken en dan oorlogs wapens verkopen aan Europa zo is het altijd al geweest
 • marc van de poel

  3 maanden geleden
  Iemand die denkt, dat met Biden in het Witte Huis, er enige ontspanning zal komen, zal héél snel zijn mening moeten herzien. Biden is véél oorlogszuchtiger en ruziemakender dan zijn voorganger.
 • Ronald Beintema

  3 maanden geleden
  Donald Trump, president en handelsman, zocht via de juiste communicatie het contact met Poetin.....Onder Biden zal dit niet gaan...
 • mich lee

  3 maanden geleden
  Wat verwachtte Bidne dan nadat hij Putin een moordenaar noemde. Hij heeft misschien wel gelijk, maar verstandig is het niet zoiets publieklijk te uiten.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.