De Niro weigert foto met Schwarzenegger: "Wil niks te maken hebben met aanhangers Trump"

EPA
Acteur Robert De Niro is rechtlijnig in zijn keuze voor de twee belangrijkste presidentskandidaten. Wie niet voor Hillary Clinton is, is tegen De Niro. Dat maakte hij nog maar eens duidelijk deze week tijdens een gala in Beverly Hills. De Niro weigerde op de foto te gaan met ex-collega en Republikein, Arnold Schwarzenegger. "Als je voor Trump bent, wil ik niks met je te maken hebben", klonk het vastberaden.

Begin vorige maand had De Niro de republikeinse presidentskandidaat als eens hard aangepakt in een videoboodschap. En de wereldberoemde acteur blijft bij zijn standpunt. "Ga je op Trump stemmen", bleef De Niro maar vragen aan Schwarzenegger, die nog het liefst van al zélf president van de VS zou willen worden maar dat niet mag omdat hij niet in het land geboren is.

Op 8 oktober had Schwarzenegger getweet dat hij niet voor Donald Trump zou kiezen, maar blijkbaar is hij er nog altijd niet helemaal uit. "Als je geen deel uitmaakt van de oplossing, dan ben je een deel van het probleem", oreerde De Niro. Een andere genodigde, Larry King, gaf hem gelijk: "Niet stemmen is een stem voor Trump."

Photo News


Video