De muurschildering doet me denken aan

Cesar Casier kocht zijn appartement in Gent vanuit Amerika, zonder het bezocht te hebben. "Toen ik hier voor het eerst kwam, zág ik het niet. Maar mijn ouders waren ervan overtuigd dat er iets moois van te maken viel", zegt hij. Na een verbouwing en veel moederlijk stylingadvies oogt het er stijlvol, mannelijk én huiselijk.

 1. ASSISEN. 74-jarige krijgt 9 jaar cel voor dodelijk neersteken ex-para op oprit na jarenlang aanslepend burenconflict

  ASSISEN. 74-jarige krijgt 9 jaar cel voor dodelijk neersteken ex-para op oprit na jarenlang aanslepend burencon­flict

  De 74-jarige Roger Putseys heeft 9 jaar cel gekregen voor doodslag op zijn buurman. Het openbaar ministerie had vijftien jaar cel geëist. De zeventiger kreeg ‘s ochtends het laatste woord in het Leuvense assisenhof. “Het is spijtig dat ik Luc niet beter heb leren kennen. Als ik kon, ik zou jullie troosten”, richtte hij zich tot familie en nabestaanden in de zaal. Putseys stond deze week terecht omdat hij diezelfde Luc (56), een voormalig paracommando, vier jaar geleden neerstak met een koksmes op zijn oprit in Kortenaken na een jarenlange burenruzie.
 2. Greet De Keyser telt af: “Bezoeken aan staten van Trump en Biden tellen meer dan dubbel tijdens laatste sprint”
  PREMIUM

  Greet De Keyser telt af: “Bezoeken aan staten van Trump en Biden tellen meer dan dubbel tijdens laatste sprint”

  De laatste rechtstreekse confrontatie tussen beide kandidaten is achter de rug, nu start de rechte weg naar verkiezingsdag. Voor mij betekent het de laatste lange nacht met rechtstreekse verslaggeving tot 3 november. Terwijl ik dit schrijf, zit ik in een Uber naar de luchthaven van Nashville. Het zal in de late avond zijn voor ik terug thuis ben. Ondertussen zijn de kandidaten alweer op campagne. President Trump heeft, opvallend, de staat Florida gekozen. Het is en blijft een strijdstaat waar beide kandidaten nek aan nek strijden. Joe Biden kiest het coronaveilige pad en zal een toespraak over de stijgende coronabesmettingen houden in zijn thuisbasis Delaware. Als ik Nashville verlaat, worden in verschillende gemeenten hier de maatregelen verstrengd en wordt het dragen van een mondmasker er verplicht. Met de uitbreiding van de coronacrisis op de achtergrond wordt dit onderwerp zeker belangrijker vooraleer de verkiezingen achter de rug zijn. Dat is geen goed nieuws voor president Trump. Daarom is de invloed van het debat belangrijk.