Sofia Cheung hield wel van gevaarlijke poses.
Volledig scherm
Sofia Cheung hield wel van gevaarlijke poses. © Instagram

De gevaarlijke pose te veel: influencer sterft nadat ze selfie wil nemen aan rand van waterval

In Hongkong is een influencer op tragische wijze om het leven gekomen. Sofia Cheung wilde een selfie nemen aan de rand van een waterval. Ze gleed echter uit en belandde zo vijf meter dieper in het water. De vrouw werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar daar kon enkel haar dood vastgesteld worden. 

  1. INTERVIEW. Gewezen hoofd van cel pedofilie: “Opscheppen over kindermisbruik en achteraf leugenaar blijken? Nee, nog nooit meegemaakt”
    PREMIUM

    INTERVIEW. Gewezen hoofd van cel pedofilie: “Opscheppen over kindermis­bruik en achteraf leugenaar blijken? Nee, nog nooit meegemaakt”

    “Ikzelf heb in mijn carrière nooit meegemaakt dat een vermeende pedoseksueel opschept over daden die hij zou hebben gepleegd, en dat het achteraf leugens bleken te zijn.” Dat zegt Peter De Waele, zeventien jaar lang hoofd van de cel pedofilie van de federale politie, naar aanleiding van het onderzoek dat loopt naar de acteur die tegen een undercoverjournalist heeft beweerd dat hij kinderen seksueel heeft misbruikt. “Maar,” zegt De Waele, “ik was ook altijd extreem objectief. Die man is onschuldig tot het tegendeel is bewezen.”