De Big Mac is 50, wij geven 800 flessen weg: win elke minuut een fles geheime Big Mac-saus!

McDonalds trakteert onze lezers. Waag je kans voor 23u en proef de smaak van Big Mac bij je thuis!

Win op HLN een fles geheime Big Mac-saus.
RV Win op HLN een fles geheime Big Mac-saus.
McDonald’s zet de 50 jaar Big Mac festiviteiten verder met een limited edition van de Big Mac saus! Elke minuut opnieuw wint een van onze lezers een fles van deze befaamde geheime saus.

Het recept van de unieke saus die de Big Mac tot een van de populairste hamburgers heeft gemaakt, kent haast niemand. Bovendien is de Big Mac-saus niet verkrijgbaar in de supermarkt. Een grote teleurstelling voor de fans die graag thuis willen genieten van het iconische sausje. Maar McDonald’s heeft goed nieuws voor de liefhebbers die maar niet genoeg kunnen krijgen van deze lekkernij, 

McDonald’s wil deze echte fans verwennen door ze een fles van de geheime Big Mac saus aan te bieden.

We hebben een aantal iconen verzameld. Is de Big Mac ouder of jonger? Als jij het juist hebt, win je misschien wel meteen een fles van deze geheime saus!

Waag je kans voor 23u vanavond! Heb je de wedstrijd gemist of niet meteen  geluk? Nog tot 15 oktober kan je de saus ook winnen via de Facebook pagina van McDonalds.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Mirgo

  Geheime saus. Moeten de ingrediënten dan niet op de verpakking vermeld zijn? Ik dacht van wel, inclusief de allergenen.

 • David Geldermans

  De "hamburger" saus van de winkel is zeker even goed (merk la william geloof ik) en dat op een zelfgemaakte cheeseburger is beter dan de big mac zelf

 • Erik Moens

  ...en maar afgeven op één van de grootste uithangborden van het neo-liberalisme... Schoon is 't!

 • Frank De Witte

  Ik maak mijn hamburgers zelf, inclusief zelf gebakken broodje, tomaat, sla en eventueel een plakje jonge kaas, saus heb je dan zelfs niet echt nodig, of vervangen door een of andere pesto, veel gezonder.

 • Chris Hellemans

  Als de big mac 50 jaar oud is. Is hij jonger dan het liedje poupee de cire.. want dat deed mee aan eurosong in 1965.. toch is t antwoord fout ??????