Volledig scherm
© Vier

De benen van Olga Leyers maken Twitter gek

Ze is knap, slim, ze zit vol levenslust en ze lijkt ook nog zin voor humor te hebben. Maar wat viel de Twittergemeenschap het meeste op aan Olga Leyers, gisteravond in 'De Slimste Mens Ter Wereld'? Juist, haar blote benen.

 1. Hoe zieke Van Tichelt koningskoppel Daeseleire-Leyers beheerst en (met wat geluk) naar huis speelt
  Video

  Hoe zieke Van Tichelt koningskop­pel Daeseleire-Ley­ers beheerst en (met wat geluk) naar huis speelt

  Nooit eerder gezien in 'De Slimste Mens ter Wereld': een kandidaat die een kotsemmertje naast zich heeft staan. 'Voor het geval dat...'. Bronzen medaillewinnaar en judokampioen Dirk Van Tichelt had de twijfelachtige eer van de primeur. "Eergisteren lasagna gegeten bij de buren en gisteren een hele dag overgegeven", klonk het. De emmer was voor de veiligheid. "Het gaat, zolang ik maar niet op mijn maag duw", lachte Dirk. De bronzen ster van Rio bleef lachen, want na een wat fletse aflevering, waarin vooral Jeroom weer à volonté scoorde, stelde hij vast dat Olga Leyers voor het eerst faalde in de filmpjesronde.
 2. Hoe Axel Daeseleire voor de derde avond op rij 'vergeet' overwinning binnen te halen
  Video

  Hoe Axel Daeseleire voor de derde avond op rij 'vergeet' overwin­ning binnen te halen

  Elk jaar opnieuw duikt hetzelfde fenomeen op in 'De Slimste Mens ter Wereld': spontaan vormen zich quizzende koppels die elke avond opnieuw de nieuwkomer fijnmalen en na één deelname weer richting thuisfront sturen. En het is weer van dat: Olga Leyers en Axel Daeseleire gunnen de concurrentie niets. Axel stuurde eerst Tomas De Soete naar huis. Gisteren werd kipkap gemaakt van Leen Dendievel en vanavond ging Philippe Muyters voor de bijl. Nieuwkomer Dirk Van Tichelt, die maandag de arena instapt, is bij deze gewaarschuwd.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel