Dakota Fanning steelt de show met holografische jurk

epa
Actrice Dakota Fanning (22) is vandaag het onderwerp van gesprek op Amerikaanse modesites- en blogs. La Fanning, die een rol heeft in Martin Koolhovens Brimstone, maakte dit weekend haar opwachting op het filmfestival in Venetië in een bijzondere jurk. De meterslange glitterstof wordt omschreven als holografisch, psychedelisch en bezorgde Dakota een 'glansglorie'.

"Ze zag eruit als een diamantje", tikte Teen Vogue op nadat Dakota volleerd op de Italiaanse rode loper poseerde. Haar jurk met blauwe, paarse en roze pailletten glinsterde volop. Het haar van de jonge actrice was in een hoge paardenstaart gebonden. De look werd afgemaakt met torenhoge zilverkleurige stiletto's met plateauzool.

Aan Dakota's zijde was even Martin Koolhoven te zien, de regisseur van Brimstone. Dakota vertolkt de rol van een volwassen domineesdochter die op de vlucht is voor haar vader. Ook kersverse mama Carice van Houten, Guy Pearce en Kit Harington zijn in de film te zien. Zij waren niet aanwezig op de première.

Photo News
Martin Koolhoven, Dakota Fanning, Emilia Jones en Vera Vitali.
Photo News Martin Koolhoven, Dakota Fanning, Emilia Jones en Vera Vitali.
Photo News
Photo News