ANP
Volledig scherm
© ANP

Crevits zal adviseren om kappers te heropenen - Positiviteitsratio in onderwijs lager dan in rest van samenleving

De vaccinatie van de brede bevolking zal volgens leeftijd gebeuren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) in de commissie Welzijn gezegd. “We werken volgens het leeftijdsprincipe. Dus de oudste mensen eerst en dan de volgende groepen”, zei Beke. Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) is het evenmin eens met de suggestie de jongeren naar voren te halen in de vaccinatiecampagne. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

83 reacties

 • Jan Schrauwen

  7 maanden geleden
  Risico bij de kappers is m.i niet zozeer handhygiëne - zij zitten constant hun handen mee te wassen, maar eerder het contact zelf. Dit is een sociaal gebeuren waarbij veel gepraat en gebabbeld word, zeker na zo’n lange tijd zal dat het geval zijn. Zelfs met mondmasker zal hierdoor wel verspreiding zijn van
 • Gerard Braeckmans

  7 maanden geleden
  'De kapper draagt bij tot het mentale welzijn'?
 • Arie Verwimp

  7 maanden geleden
  Met wat zijn we bezig? Wilt crevits er goed uitzien met valentijn? We zijn er nog lang ni en nu moet alles open? Hoe ongeloofwaardig kun je zijn...
 • johan fransaert

  7 maanden geleden
  gooi dan alles open en leef met de consequenties, ik blijf wel thuis en blijf mijn boodschappen online te doen willen jullie met zijn allen terug gaan samenhokken wel doe maar.
 • Jozef Vermeulen

  7 maanden geleden
  Wanneer je iedereen test, zoals op scholen, zal het positiviteitsratio altijd lager zijn dan wanneer enkel verdachte gevallen worden getest. Dat is geen hogere wiskunde.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).