Leider Kim Jong-un sprak donderdag al van een “ernstige nationale noodsituatie”.
Volledig scherm
Leider Kim Jong-un sprak donderdag al van een “ernstige nationale noodsituatie”. © AP

Coronavirus raast door Noord-Korea: 174.440 nieuwe gevallen van “koorts” op één dag

Het Noord-Koreaanse staatspersagentschap KCNA heeft vandaag 174.440 nieuwe gevallen van “koorts” gemeld en 21 bijkomende overlijdens.

 1. IN BEELD. Honderden Oekraïners schuiven urenlang aan voor nieuwe postzegels van gezonken Russisch oorlogsschip

  IN BEELD. Honderden Oekraïners schuiven urenlang aan voor nieuwe postzegels van gezonken Russisch oorlogs­schip

  In de Oekraïense hoofdstad Kiev hebben heel wat inwoners urenlang in de rij gestaan voor het postkantoor, en dat voor de razend populaire postzegels van het gezonken Russische oorlogsschip Moskva. Naar aanleiding van het succes van de eerste reeks “Russisch oorlogsschip, go fuck yourself”-postzegels, heeft de Oekraïense postdienst nieuwe zegels met de Moskva uitgebracht. En die willen de Oekraïners maar al te graag bemachtigen.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.