Coronacommissaris Pedro Facon: 'Terugkeer naar de normaliteit? Het spijt me erg: deze pandemie zal blijvende gevolgen hebben voor de maatschappij.'
Volledig scherm
PREMIUM
Coronacommissaris Pedro Facon: 'Terugkeer naar de normaliteit? Het spijt me erg: deze pandemie zal blijvende gevolgen hebben voor de maatschappij.' © Wouter Van Vooren

Coronacommissaris Pedro Facon: “Na de prik alles vergeten? Zo eenvoudig is het niet”

Bijna een jaar na zijn aantreden maakt coronacommissaris Pedro Facon de tussentijdse rekening op. Over coronapassen, operaties die opnieuw uitgesteld moeten worden, zijn burn-out – die hij liever niet zo noemt – en zorgen over de Brusselse ziekenhuizen. “Misschien hadden we gedacht dat we met een prik alles konden vergeten. Jammer genoeg is het zo eenvoudig niet.”

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.