Corinthiansfans kopen shirts van 'nieuwe' ster Drogba, maar blijven misnoegd achter

Twitter 101greatgoals
Sinds Didier Drogba Montreal Impact verliet eind 2016 is hij weer een vrije speler. De 38-jarige spits werd de voorbije weken nadrukkelijk gekoppeld aan Corinthians. Het is zelfs zo dat de ploeg uit Brazilië al dacht dat het in kannen en kruiken was, zo waren er al enkele officiële ploegwinkels die truitjes verkochten met de naam Drogba erop. De kopers kregen vandaag een anticlimax te horen.

Je moet de huid van de beer niet verkopen voor hij geschoten is, is een uitdrukking die ze bij Corinthians niet kennen. Ondanks de vele geruchten pakte Drogba vandaag uit met slecht nieuws. Op zijn Instagram postte hij een foto waar in staat dat hij niet bij Corinthians gaat spelen.

"Er zijn heel veel geruchten geweest over een transfer naar Corinthians. Maar voor mij was het belangrijk om eerst op gesprek te komen bij de voorzitter Roberto de Andrade en dat heb ik vandaag gedaan. Ik heb hem uitgelegd dat ik heel vereerd was door hun interesse maar dat het niet aanvoelt als de juiste stap voor mij op dit moment. Ik wil de club en de supporters van Corinthians bedanken voor alle berichten die ik heb gekregen en ik wens jullie veel succes in het nieuwe seizoen," aldus Drogba op zijn Instagram.

Door deze boodschap werden ineens alle geruchten de kop ingedrukt en werd het duidelijk dat Drogba niet naar de Brazilaanse club komt. De fans die al een truitje van Drogba hebben gekocht, blijven met lege handen achter.

Valeu @corinthians