Conte: "Heb geen spijt dat we Lukaku niet gehaald hebben"

Antonio Conte.
AFP Antonio Conte.
Morgen keert Romelu Lukaku terug naar Stamford Bridge. De Rode Duivel werd afgelopen zomer wekenlang gelinkt aan een terugkeer naar Chelsea, maar tot een akkoord kwam het nooit. Antonio Conte, coach van de Blues, laat nu weten geen spijt te hebben van die misgelopen transfer. "We hebben Diego Costa."

"Nee, ik ben absoluut niet teleurgesteld dat we Lukaku niet hebben gehaald", vertelde Antonio Conte aan The Evening Standard. "We hebben Diego Costa, die uitstekend aan het voetballen is. Hij scoort niet alleen, hij werkt ook hard voor het team. Ik zie een complete speler in Diego Costa. Het is fantastisch voor mij en voor het team om hem te hebben. We hebben onze aanvallers, Eden Hazard, Pedro, Willian en Oscar... Ze werken allemaal zo hard voor de ploeg, het is schitterend. Dus nee, ik heb geen spijt dat we Lukaku niet gehaald hebben."

"Lukaku is een erg goede speler, jong en hij is al veel verbeterd. Maar het is beter om gewoon over mijn eigen spelers te praten. Ik ben erg tevreden over mijn jongens. Ik hoop dat Diego Costa op deze weg doorgaat. Zijn toewijding is ongelofelijk."