Conceição maakt account aan op Twitter om duidelijk te maken dat hij Leicester niet wil trainen

AFP
Na het ontslag van Claudio Ranieri is Leicester City op zoek naar een nieuwe trainer. De ploeg had al een paar kandidaten op het oog, maar tot nu toe is er nog geen opvolger gevonden. Sérgio Conceição maakte op een wel heel ludieke manier duidelijk dat hij de job niet zag zitten.

De zoektocht voor een nieuwe trainer voor Leicester City gaat nog niet zo vlot. Ondanks het feit dat de Engelse kampioen nog boven de degradatiezone staat en nog een kans heeft om door te stoten naar de kwartfinale van de Champions League, wil niet zomaar iedereen trainer worden van de club. De job is zelfs zo onaantrekkelijk dat Nantes-trainer Sérgio Conceição een twitteraccount heeft aangemaakt om de geruchten de kop in te drukken.

De vroegere speler van Standard is nu trainer van het Franse FC Nantes en werd gelinkt aan Leicester City om Ranieri op te volgen. Conceição ziet dit absoluut niet zitten en heeft daarom gisteren een twitteraccount in het leven geroepen om aan heel de wereld duidelijk te maken dat hij bij de Franse middenmoter blijft. Met het nieuwe account postte hij onderstaande tweets en de #JeReste is duidelijk een sneer naar de geruchten.