COLUMN. Wij willen Wuyts. Wat geldt voor de sport, geldt ook voor sportverslaggeving: stel altijd de beste op, ongeacht zijn leeftijd

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Michel Wuyts.

33 reacties

 • Rony Van der Linden

  3 maanden geleden
  Jan, ik lees uw rubrieken graag, maar deze is rijp voor een inkadering!
 • Jurgen Vermaut

  3 maanden geleden
  Ik ben best tevreden met Renaat Schotte ook. Die man verdient het ook eens om de grote wedstrijden te becommentariëren. Hij rijd al jaren mee op de motor dus weet maar al te goed hoe de vork in de steel zit. Wuyts was en is zeer goed, maar hem langer aan boord houden beperkt de kansen van diegenen die al lang bezig zijn en nu aan de beurt komen. Dus nee meneer de columnist, Laat meneer Wuyts maar gaan. Hij kan nog altijd freelance gaan werken voor andere zenders. Niets staat hem dat in de weg.
 • Danny Damiaens

  3 maanden geleden
  Wie is beter dan Wuyts en José?
 • Dirk De Buyst

  3 maanden geleden
  Wat ik een beetje raar vind, is dat hij nu pas weet dat hij niet bij de VRT kan blijven. Je moet zeker een jaar op voorhand je pensioen aanvragen en dan informeer je toch bij je werkgever of je eventueel kan blijven verder werken. We gaan Michel zeker terug horen op tv. Mogelijkheden genoeg met al die streams.
 • willem coopman

  3 maanden geleden
  Maak plaats en geef kansen aan jongeren. Daarenboven is dit waarschijnlijk een zeer dure vogel voor de VRT. In tijden van besparingen moet er weggesaneerd worden, dat hij zich maar gelukkig acht dat hij tot zijn vijfenzestigste mocht blijven. Vernieuw en stop de permanente discriminatie gevoerd door Sporza tegenover vele andere sporten buiten voetbal en wielrennen!
 1. Wolk zwaveldioxide van vulkaanuitbarsting La Palma op weg naar België: “Maar die is ongevaarlijk”

  Wolk zwaveldi­oxi­de van vulkaanuit­bar­sting La Palma op weg naar België: “Maar die is ongevaar­lijk”

  Niet enkel het Canarische eiland La Palma ondervindt de impact van de vulkaanuitbarsting. Tijdens de uitbarsting is er immers een grote hoeveelheid zwaveldioxide (SO2) vrijgekomen en die verplaatst zich in de vorm van een wolk. Volgens de satellietgegevens van Copernicus zal de wolk Frankrijk dit weekend bereiken en vervolgens wellicht ook België. “Maar dat zal zeker niet gevaarlijk zijn”, benadrukt VTM-weerman David Dehenauw.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).