COLUMN. Wij willen Wuyts. Wat geldt voor de sport, geldt ook voor sportverslaggeving: stel altijd de beste op, ongeacht zijn leeftijd

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Michel Wuyts.

33 reacties

 • Rony Van der Linden

  1 jaar geleden
  Jan, ik lees uw rubrieken graag, maar deze is rijp voor een inkadering!
 • Jurgen Vermaut

  1 jaar geleden
  Ik ben best tevreden met Renaat Schotte ook. Die man verdient het ook eens om de grote wedstrijden te becommentariëren. Hij rijd al jaren mee op de motor dus weet maar al te goed hoe de vork in de steel zit. Wuyts was en is zeer goed, maar hem langer aan boord houden beperkt de kansen van diegenen die al lang bezig zijn en nu aan de beurt komen. Dus nee meneer de columnist, Laat meneer Wuyts maar gaan. Hij kan nog altijd freelance gaan werken voor andere zenders. Niets staat hem dat in de weg.
 • Danny Damiaens

  1 jaar geleden
  Wie is beter dan Wuyts en José?
 • Dirk De Buyst

  1 jaar geleden
  Wat ik een beetje raar vind, is dat hij nu pas weet dat hij niet bij de VRT kan blijven. Je moet zeker een jaar op voorhand je pensioen aanvragen en dan informeer je toch bij je werkgever of je eventueel kan blijven verder werken. We gaan Michel zeker terug horen op tv. Mogelijkheden genoeg met al die streams.
 • willem coopman

  1 jaar geleden
  Maak plaats en geef kansen aan jongeren. Daarenboven is dit waarschijnlijk een zeer dure vogel voor de VRT. In tijden van besparingen moet er weggesaneerd worden, dat hij zich maar gelukkig acht dat hij tot zijn vijfenzestigste mocht blijven. Vernieuw en stop de permanente discriminatie gevoerd door Sporza tegenover vele andere sporten buiten voetbal en wielrennen!
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.