Jan Segers en Richard Wagner.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers en Richard Wagner. © HLN/Wikipedia Commons

COLUMN. Rusland wil Zelenski dood. ‘Wagner’ moet hem vermoorden. De componist draait zich om in zijn graf

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Richard Wagner (1813-1883).

3 reacties

 • Jef joossens

  4 maanden geleden
  Volgens mij is vandaag de dag van de laatste kans om deze vuile oorlog te stoppen. Als Oekraine slim is geven ze toe om nooit kernwapens op hun grondgebied toe te laten en geven ze het stukje grond dat bewoond word door de Russische bevolking aan Rusland. Zo komt Poetin niet als verliezer uit deze oorlog want hij heeft er iets bij gewonnen en Oekraine blijft misschien gespaard van erger.
 • Johan Swinnen

  4 maanden geleden
  Maar volgens De Croo in terzake en ik citeer “ niet onze oorlog”. Ik begrijp niet dat zijn eigen partijleden hem dit zelfs niet kwalijk nemen
 • Johan Aerts

  4 maanden geleden
  Heel de wereld wil putin en al die andere diktators dood en vlug als het even kan. Heel de wereld steunt Oekraïne. En de Belgen die doen maar wat 🤔 nietsnutten.
 1. “Eerlijk gezegd wilde ik gaan ijshockeyen": zo sprak Poetin minachtend tegen Macron enkele dagen voor invasie
  12

  “Eerlijk gezegd wilde ik gaan ijshockey­en": zo sprak Poetin minachtend tegen Macron enkele dagen voor invasie

  Tot wat leidt een telefoongesprek met Poetin? Een cameraploeg heeft de Franse president gefilmd terwijl hij met hem sprak op 20 februari. Macron probeert de Russische president te paaien, maar is ook verbolgen. Poetin lijkt niet geïnteresseerd om een datum vast te leggen voor vredesgesprekken met de Amerikaanse president Biden, maar geeft aan dat hij ijshockey wil gaan spelen. Vier dagen later valt het Russische leger Oekraïne binnen.