Ines De Vos
Volledig scherm
PREMIUM
Ines De Vos © Photo News

COLUMN. Rechtszaken zijn oorlog met een beschaafd sausje

16 reacties

 • stefan agneessens

  6 maanden geleden
  Die actrices gaan het zich nog beklagen dat ze iets gezegd hebben. Het kost hen als slachtoffer ongetwijfeld veel geld en team De Pauw gooit alles in de strijd. Je moet het maar doen: je zo gedragen, als het uitkomt nog een claim indienen om miljoenen te krijgen van de Vlaamse belastingbetaler, zelf de geslagen hond uithangen én er in de publieke opinie nog mee wegkomen ook.
 • Catherine MISTIAEN

  6 maanden geleden
  Er zijn bankdirecteurs die snakken naar een proces, om zich ten volle te kunnen verdedigen, en om de hele waarheid te weten. Dat wil BDP ook, met dit proces. Wees gerust, hij zal zijn excuses zonder probleem aanbieden, op tijd en stond. Dat heeft hij trouwens al 10x gedaan. Excuses kunnen grootsheid uitstralen, of vernedering. Deze actrices zouden eigenlijk OOK hun excuses moeten aanbieden, maar dat zouden ze zelf vernederend vinden. De excuses van Bart zullen groots zijn.
 • Jan Van de Velde

  6 maanden geleden
  Zouden we niet beter het eindvonnis van de rechter afwachten vooraleer ons te bemoeien met zaken die ons uiteraard niet aangaan?
 • Nicole Aerts

  6 maanden geleden
  Ik heb het al geschreven mevrouw De Vos alle respect hoor en nog veel moed voor jullie beiden en gans je gezin.
 • Robert De Beukeleer

  6 maanden geleden
  moedig om voor de camera je verhaal te komen doen is het uit liefde of is het voor het geld?
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.