Jan Segers en Miss België Chayenne van Aarle.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers en Miss België Chayenne van Aarle. © HLN/Photonews

COLUMN. Miss België is 23. Als ze haar oude dag wil veiligstellen, zegt ze, is het nu 5 voor 12. Je zou erom lachen, als het niet om te huilen was

Onze ex-editorialist schrijft nu geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Chayenne van Aarle, Miss België.

6 reacties

 • Marc Geerts

  4 maanden geleden
  Als ze honderd paar schoenen heeft zal ze wel niet zo veel bezig zijn met haar oude dag . Het is haar gegund maar zaag er dan niet over . Haar oude dag is al veilig door de eigendom van haar ouders .
 • Edith Cesar

  4 maanden geleden
  Dit zegt alles over het intellectuele niveau van onze Miss. Misschien moet zij er zelf wel om lachen ?
 • Marlene De Smedt

  4 maanden geleden
  Als jobstudent, halve wees, 1 ouder met een arbeidersloon werkte ik het grootste deel van de schoolvakanties om meisjeszaken te kunnen kopen die de anderen kregen van hun ouders. Een appartement? Vergeet het maar.
 • Eric Urkens

  4 maanden geleden
  Generatie X, zou beter eens beginnen werken in plaats van eindeloos te studeren. Vaak dan nog aan weinig nuttige opleidingen. Om dan op hun 30ste nog eens drie jaar voor verpleegster of een ander knelpuntberoep te studeren.
 • van Dessel Wim

  4 maanden geleden
  Mooi tòch, miss België verkiezingen en zo van al dat idiote gedoe ... Wordt een mens inderdaad écht vrolijk van, zeker in deze barre tijden ... Is die flauwekul eigenlijk nog wel nodig? Ikzelf dacht alvast vanniet.