HLN/BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN/BELGA

COLUMN. Meyrem Almaci heeft een grote toekomst achter de rug. Ja, ze was authentiek — maar wat stelt dat voor als ook de dickpics van Marc Overmars authentiek zijn?

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Meyrem Almaci

16 reacties

 • franky van damme

  11 maanden geleden
  Tja,eens Turk altijd Turk. Misschien heeft uwe geliefde leider Erdogan een plaatje voor u.
 • Alex Jonckers

  11 maanden geleden
  Ja Almaci ,net op tijd om het zinkende schip te verlaten ,en dan nog al die hipocriete doorzichtige politici die je uitwuiven,jij kontent,iedereen kontent , jullie proberen om de wereld groener te maken ,maar kijk dan eerst eens naar de overkant van de oceaan waar autobanden worden verbrand om aan het ijzer te geraken ,ipv ons maar steeds op kosten te willen jagen ,ik denk dat de groene jaren zijn gepasseerd.
 • Rik Libot

  11 maanden geleden
  Ik had liever dat ze bleef. Niemand kon beter de afkeer en dus de ondergang van groen bewerkstelligen dan deze madam. Op de vismarkt kan ze nog carrière maken.
 • percy colman

  1 jaar geleden
  Guido bervoets,das tenminste een polititieker die de waarheid ziet en zegt,kan niet van u toch zo geliefde vivaldi ..... gezegd worden.
 • Wilfried Selders

  1 jaar geleden
  neemt ze op de aftocht ook de messen mee die nog links en rechts in enkele ruggen steken?
 1. Cryptische boodschap van topgeneraal laat uitschijnen dat Oekraïens tegenoffensief in Bachmoet voor “zeer binnenkort” is

  Cryptische boodschap van topgene­raal laat uitschij­nen dat Oekraïens tegenoffen­sief in Bachmoet voor “zeer binnenkort” is

  Het lijkt erop dat Oekraïne zich opmaakt voor een langverwacht tegenoffensief in de felbevochten stad Bachmoet. Al maanden proberen Russische troepen de stad in het oosten van Oekraïne in te nemen, maar behalve zware verliezen leverde dat nog niet veel op. Kolonel-generaal Oleksandr Syrskyi - de commandant van de Oekraïense grondtroepen - liet nu in een cryptisch bericht op Telegram uitschijnen dat een tegenoffensief er “zeer binnenkort” aankomt.
 2. Yorick (47) heeft niet lang meer te leven en gaat nog zoveel mogelijk eten in toprestaurants: “In mijn extra time wil ik genieten”
  PREMIUM

  Yorick (47) heeft niet lang meer te leven en gaat nog zoveel mogelijk eten in toprestau­rants: “In mijn extra time wil ik genieten”

  “Mijn toekomst is niet rooskleurig, maar de dagen die me resten probeer ik in te kleuren zoveel als kan.” De Limburgse topfotograaf Yorick Jansens (47) is ongeneeslijk ziek en leeft in extra time. Maar op zijn ‘laatste culinaire roadtrip’ langs de beste restaurants in de Lage Landen maakt hij er samen met zijn vrouw Isolde het beste van. “Twee maand geleden kreeg ik geen hap meer door mijn keel en zie me hier nu zitten. Lekker tafelen is mijn beste medicijn.”