Jan Segers en Bea Vandendael.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers en Bea Vandendael. © HLN/Thomas Geuens

COLUMN. Het land zou in betere staat verkeren mocht het zijn budget blind toevertrouwen aan Béa Vandendael en haar realiteitszin

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Béa Vandendael van ‘Blind gekocht’.

8 reacties

 • katleen dierckx

  1 maand geleden
  Het is nochtans heel simpel, die politiek. Begin eens een partij die de belangen behartigt van de werkende man uit de middenklasse. Een garantie op succes want dat doet geen enkele van de bestaande partijen. Voor de rijken en de Wikkelaars zijn er partijen genoeg maar voor al wie daar tussen zit is geen enkele partij geschikt.
 • lydy lauwers

  2 maanden geleden
  Over realiteitszin gesproken. De prijzen van de gekochte huizen bevatten die ook registratiekosten en andere extra's uit de realiteit. Daar wordt nooit over gesproken. Niemand v de deelnemers stelt zich daar vragen bij??
 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  CD&V heeft afgedaan, is uitgeteld, ligt op apegapen. Graag de mensen bevragen wat ze willen : ja, ik bedoel : nieuwe verkiezingen!
 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  En zo hebben ze nog altijd niks geleerd : het zijn niet de postjes die moeten veranderen, het zijn de politici die moeten veranderen. Dat heet : een andere attitude :-D
 • willem merken

  2 maanden geleden
  Geweldig toch we hebben een nieuwe mini-ster van welzijn, volksgezondheid die meer kent van kiekens en varkens en een nobele onbekende die nu het stikstofdossier mag oplossen. En niet te vergeten aan een volwaardige mini-sterren vergoeding.
 1. Brand in gebouw Universiteit Antwerpen is geblust, deel van dak ingestort. “Volledige bovenverdieping is vernield”
  Play
  Antwerpen

  Brand in gebouw Universi­teit Antwerpen is geblust, deel van dak ingestort. “Volledige bovenver­die­ping is vernield”

  De brand in de gebouwen van de Universiteit Antwerpen is geblust. Het vuur ontstond gisteravond tijdens dakwerken aan de noordelijke vleugel van de stadscampus in de Prinsstraat, maar verspreidde zich razendsnel naar de vier onderliggende verdiepingen. De volledige bovenverdieping is vernield en een deel van het dak is ook ingestort. Vandaag en de komende dagen gaan experten aan de slag om de schade te becijferen. Eén dakwerker werd met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. De straten rond de campus zijn intussen vrijgegeven.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.