HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

COLUMN. En wie wint woensdag goud? Van Aert, uiteraert

In een vorig leven als sportjournalist nam Jan Segers deel aan vijf Olympische Spelen. Dezer weken schrijft hij geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende olympische kop. Vandaag: Wout van Aert.

8 reacties

 • xavier Houzet

  1 jaar geleden
  Tweemaal goud. Een medaille voor Wout en uiteraert ook een voor Jan.
 • Etienne Bogaert

  1 jaar geleden
  Jongens toch, verkoop het vel van de beer niet voordat hij geschoten is. WVA is een talentrijk renner maar de concurrentie is niet mis.
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Het leven kan toch oneerlijk zijn. Dan ben je de sterkste. Rijd je een minuut weg van een heel select gezelschap en pak je goud. En dan schrijft iedereen over de tweede. Omdat je toevallig Carapaz heet en niet Van Aert.
 • Farid Azuzzi

  1 jaar geleden
  de Belgische kampioen zal weer schitteren ..
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Wij verwachten heel veel van deze uitzonderlijke atleet, eigenlijk te veel. Hij was veruit de beste in de wegrit maar ze reden allemaal op zijn wiel zoals een stofzuiger, iedereen moogt winnen maar Wout niet. Ik hoop dat hij goed hersteld voor de tijdrit want hij is heel diep moeten gaan voor die zilverplak op de weg. Succes Wout.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.