Jan Vertonghen
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Vertonghen © HLN

COLUMN. Als Jan Vertonghen wil weten waar Anderlecht staat, kijkt hij op Teletekst. Iets van vroeger, net als Anderlecht zelf

Jan Vertonghen kijkt niet naar de stand. “Pas als we met Anderlecht twee keer na elkaar winnen, ga ik eens kijken op Teletekst”, zei hij in ‘Sportweekend’. Treffend verwoord is dat. Teletekst is iets van vroeger. Net als Anderlecht.

13 reacties

 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Jan U grapje ontgaat me. Persoonlijk vind ik Vertonghen een voorbeeld voor ons allen. Altijd kalm, beleefd zelfs bij verlies een echte heer. Ik ben fier dat hij het Anderlecht shirt draagt. Was zondag trouwens weer één van de betere op het veld.
 • Martin Amelynck

  2 maanden geleden
  Heerlijk die pen.. ik moet telkens zo lachen met zijn humor.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Knap staaltje van humor van Vertonghen. Voor de 35ste keer dezelfde vraag moeten beantwoorden kan je met een kwinkslag pareren. Dat men de 'joke' niet snapt zegt meer over de pers dan over Jan 😆.
 • Sofie Sliggers

  2 maanden geleden
  Jan heeft voor de verkeerde ploeg gekozen. Antwerp, samen met Alderweireld had een mooi stel geweest.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Velen weten niet dat je teletekst kan zien op Nederland. Pag 844 is voor JPL en Frankrijk. Ik kijk alle dagen, een bom vol informatie.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.