Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir / Photo News

Coens: "Buitenbubbel van 10 moet vrijdag op agenda Overlegcomité” - 65-plussers twee weken sneller ingeënt

Het coronavaccin van AstraZeneca mag ook worden toegediend aan 55-plussers. Dat hebben de ministers van Volksgezondheid vandaag beslist. Daardoor kan de vaccinatiecampagne in ons land versneld worden.

127 reacties

 • Willem Sliggers

  1 maand geleden
  Oeps , weer een specialist erbij ! De bemoeizucht houd niet op. Wie zal de volgende zijn ?
 • Ferdinand Nuyts

  1 maand geleden
  Mr Coens Het aantal besmettingen met het coronavirus is in Europa afgelopen week met 9 procent gestegen. Dat heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) donderdag bekendgemaakt tijdens een persbriefing.
 • Marie-Jeanna Oostens

  1 maand geleden
  Versoepelingen moeten niet op hun agenda komen, wel het opschroeven van de vaccinaties. Dan pas kunnen ze het vertrouwen van de bevolking behouden.
 • Johny De Swaef

  1 maand geleden
  Die Coens heeft geen geduld want zijn tieners willen ook feesten ...
 • Dirk Van Den Bossche

  1 maand geleden
  Morgen komt er maar 1 uitspraak , een bubbel van 8 zou mooi zijn , maar we gaan hetniet doen, het gebruikelijke zinnetje van FVDB.
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Manou Kersting over z’n drug- en alcoholverslaving: “Als ik 11 jaar geleden niet was gestopt, zat ik hier nu niet meer”
  Showbizz
  12

  Manou Kersting over z’n drug- en alcoholver­sla­ving: “Als ik 11 jaar geleden niet was gestopt, zat ik hier nu niet meer”

  Manou Kersting (59) is 32 jaar lang zwaar verslaafd geweest aan alcohol en drugs. De acteur is ondertussen al elf jaar clean en wil met zijn verhaal iedereen helpen die daar nood aan heeft. Dat deed hij met een aangrijpende getuigenis op ED TV (een educatief platform dat moeilijke onderwerpen bespreekbaar maakt, red.). “Hoe kon ik trots zijn op mezelf als ik elke dag een product nodig had?”
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug