Ga naar de mobiele website
^ Top

Clouseau viert 30 jaar met nieuwe concertreeks

ANP Kippa
Clouseau viert in 2017 zijn 30-jarig bestaan. De band rond de gebroeders Wauters zal daarom dit najaar starten met een nieuwe concertreeks. De première hiervan gaat door op 7 oktober in het Plopsa Theater in De Panne. Dat liet de band zelf weten in een persbericht.

Met het nummer 'Brandweer' stak Clouseau in 1987 voor de eerste keer de neus aan het venster. In datzelfde jaar openden ze ook het Leuvense muziekfestival Marktrock. Hun grote doorbraak volgde twee jaar later met hits als 'Anne' en 'Daar gaat ze'. Doorheen al die jaren ontstond er een heuse 'Clouseaumania', waardoor ze talloze keren het Sportpaleis tot de nok wisten te vullen.

Toeters en bellen
De nieuwe concerttour 'Clouseau 30' wordt er niet eentje met veel toeters en bellen. Deze keer kiest de band voor een intieme, kleinere bezetting. "Heel wat klassiekers zullen de revue passeren, en tussen de nummers door delen we mooie anekdotes van ons 30-jarige bestaan", zo laten Koen en Kris Wauters weten in een mededeling.

Na de première in het Plopsa Theater zal Clouseau langs heel wat zalen in Vlaanderen en Nederland trekken. Alle data en ticketinfo zijn te vinden op www.clouseau30.be.

Meer over7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Catherine Wilmots

  Joepie, nog eens in kleinere zalen.....

 • eddy hauben

  Geld op? Nieuwe raceauto nodig?

 • Liesbet willems

  Ik had liever een afscheistournee gehad.

 • Johny Lapeire

  Is dit de schuld an de opwarming van de aarde of is het een andere straf ?

 • Anonymous

  hij zever in pakjes aant verkopen

Meld een bug