Christoff met zijn ex-partner Ritchie.
Volledig scherm
Christoff met zijn ex-partner Ritchie. © Dieter Bacquaert

Christoff en verloofde Ritchie zetten punt achter hun relatie: “Nog steeds veel liefde, vriendschap en respect voor elkaar”

ShowbizzZanger Christoff (44) en zijn verloofde Ritchie (29) hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat maakte de zanger vandaag zelf bekend op Instagram. 

22 reacties

 • Marc Geerts

  2 jaar geleden
  Veel tralala bij zijn ten huwelijk vragen van zijn partner, vorige week ik hij nog bij Cooke en Verhulst te gast geweest, toen heeft hij geen woord hierover gesproken...Als het hun goed uitkomt mag iedereen het weten, nu is het privé. Kan het nog belachelijker.
 • Jan Baroen

  2 jaar geleden
  Het zou zoveel beter zijn als bv’s hun privézaken in de privésfeer houden, dan moeten ze ook achteraf aan de media en aan het grote publiek geen privacy voor hun persoonlijke beslissingen vragen.
 • Jurgen De doncker

  2 jaar geleden
  Liefde en vriendschap en respect is het recept voor een goeie relatie, dus no way dat dit zo is als ze uit elkaar gaan. Maar het zijn natuurlijk hun zaken en niemand kan hem daar mee moeien maar niet hypocriet doen en zeggen dat ze nog liefde , vriendschap en respect is.
 • Jan Van Bavel

  2 jaar geleden
  Goe bezig Christoph en Ritchie
 • Jan Vanachter

  2 jaar geleden
  Zo veel liefde dat ze maar uit elkaar gegaan zijn.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. 
Japanse student haalt diploma af verkleed als president Zelensky

  Japanse student haalt diploma af verkleed als president Zelensky

  Waar studenten zich traditioneel uitdossen met hun meest feestelijke kledij voor hun proclamatie, dragen studenten van de Universiteit van Kyoto de meest uiteenlopende zaken. De Japanse universiteit houdt er namelijk een aparte traditie op na: studenten mogen zich kleden zoals ze zelf willen. Het resultaat is een afstudeerceremonie waar figuren zoals een panda, Waar is Wally en E.T. hun diploma overhandigd krijgen. Dit jaar was Oekraïens president Volodymyr Zelensky aan de beurt.
 3. Camerabeelden tonen hoe schutter basisschool binnendringt voor fatale schietpartij
  Play

  Camerabeel­den tonen hoe schutter basis­school binnen­dringt voor fatale schietpar­tij

  In een school in Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee, heeft een jonge schutter maandagochtend lokale tijd zes mensen, onder wie drie kinderen van 8 en 9 jaar oud, doodgeschoten. De politie heeft schutter Audrey Hale (28) gedood. Camerabeelden tonen hoe de twintiger met rode pet en met meerdere wapens de school binnendringt. Hale voerde volgens de politie een gerichte aanval uit en had meerdere plekken als doelwit op het oog. Dat blijkt uit een manifest dat de politie aantrof tijdens een huiszoeking bij de dader thuis. De politie vond daar ook nog meer wapens.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. KIJK. Overlever schietpartij neemt plots het woord na persconferentie in Nashville: "Zijn jullie het niet beu om hier verslag over uit te brengen?”

  KIJK. Overlever schietpar­tij neemt plots het woord na persconfe­ren­tie in Nashville: "Zijn jullie het niet beu om hier verslag over uit te brengen?”

  Een boze omstander heeft vlak na een persbriefing van de politie over de tragedie in een school in Nashville woedend het woord opgeëist voor de nog draaiende camera’s. “Zijn jullie het niet beu om hier verslag over uit te brengen?”, vroeg de vrouw geëmotioneerd. “Hoe kan dit nog steeds gebeuren!?” De Amerikaanse overleefde zelf vorig jaar een schietpartij en is het grondig beu.
 3. Pizza als lunch en Netflix kijken zo veel als hij wou: gegijzelde Mohamed ‘De Schedel’ Azzaoui na maand vrijgelaten

  Pizza als lunch en Netflix kijken zo veel als hij wou: gegijzelde Mohamed ‘De Schedel’ Azzaoui na maand vrijgela­ten

  Mohamed Azzaoui (49) is vrijgelaten door zijn ontvoerders nadat hij een maand geleden gekidnapt werd aan het Total-tankstation in Waarloos. Hij werd geblinddoekt afgezet in een buurt waar zijn familie verbleef. De man is in goede gezondheid. Volgens bronnen uit zijn omgeving beseften de ontvoerders dat de Antwerpse ex-portier verward werd met een andere drugscrimineel die er met 1,2 ton cocaïne vandoor zou zijn.
  Antwerpen