Chris Van den Durpel brengt oude én nieuwe typetjes in nieuw programma

VTM
Goed nieuws voor fans van Kamiel Spiessens en co: Chris Van den Durpel (55) kruipt voor een nieuw programma opnieuw in de huid van verschillende typetjes. En er zullen zelfs enkele nieuwe verschijnen.

Chris Van den Durpel is terug van weggeweest. Dit najaar haalt hij opnieuw pruiken, snorren en potten make-up boven voor een nieuw programma op VTM. De titel daarvan is nog niet bekend, maar we weten wel al dat het uitsluitend rond typetjes als Ronny King, Jimmy B en "bokseur" Firmin zal draaien. Het is het eerste programma in twaalf jaar dat enkel en alleen rond de figuren van Van den Durpel draait.

"Toen ik enkele weken geleden mijn kasten uitmestte, botste ik op een heleboel pruiken die er een beetje verwilderd bijlagen", zegt Van den Durpel er zelf over. "Ik zette er eentje op en wonderwel paste ze nog. Eén blik in de spiegel en de goesting was er weer. De vele typetjes opnieuw tot leven brengen online en op televisie en ze laten inspelen op de sociale media, wordt een leuke uitdaging waar ik reikhalzend naar uitkijk."