Het kandidaat-vaccin van AstraZeneca wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende in de race om een coronavaccin te vinden.
Volledig scherm
Het kandidaat-vaccin van AstraZeneca wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende in de race om een coronavaccin te vinden. © AFP

CEO farmabedrijf AstraZeneca: “Vaccin klaar in december, in januari beginnen vaccineren”

CoronavirusDe CEO van farmabedrijf AstraZeneca heeft gezegd dat het kandidaat-vaccin van zijn bedrijf tegen het coronavirus eind december klaar zou kunnen zijn voor gebruik, in afwachting van goedkeuring door de regelgevende instanties. 

55 reacties

 • MARCEL GOOSSENS

  10 maanden geleden
  Dat vaccin van AstraZeneca zou ik zoiezo al niet willen...dat is het slechtste wat in ontwikkeling is...!!!De keuze en vrije wil moeten hier gerespecteerd worden als iemand Pfizer...Moderna...of helemaal geen wil !!!
 • Stijn Meyers

  10 maanden geleden
  Verplichten of de rest van u leven in uw kot blijven. Simpel.
 • luc Cuypers

  11 maanden geleden
  Ja , ja , eerst nog wat aandelen verkopen . Zakken vullen . Dan morgen komen vertellen dat hij on blij maakt met een dode mus . Alles voor de mooie centjes . De doden nemen we er gratis bij .
 • Louis Vermeulen

  11 maanden geleden
  Odette, ik vindt je voorstel een goed idee
 • Olivier Vivet

  11 maanden geleden
  Iedereen moet voor zichzelf beslissen ofhij het wil of niet, mr ik vind dan ook dat elke werkgever, winkel, supermarkt enz jullie de deur mag weigeren. Ik ga zeker voor het vaccin.
 1. “Ergste roofdier ooit gezien”: R. Kelly schuldig aan afpersing, mensenhandel en uitbuiting van minderjarigen
  Play
  Celebrities

  “Ergste roofdier ooit gezien”: R. Kelly schuldig aan afpersing, mensenhan­del en uitbuiting van minderjari­gen

  Zanger R. Kelly (54) is door de rechtbank in New York over de hele lijn schuldig bevonden aan negen aanklachten, waaronder mensenhandel, ontvoering, afpersing en seksuele uitbuiting van minderjarigen. “Hij was het meesterbrein achter een netwerk dat meisjes, jongens en vrouwen versierde en vervolgens misbruikte”, klonk het tijdens de slotpleidooien. “Het ergste roofdier dat ik ooit zag.” Volgens persbureau Reuters riskeert de ster een levenslange gevangenisstraf. De exacte strafmaat wordt op 4 mei 2022 bekendgemaakt.
 1. Bijna alle beschadigde lijnbussen weer hersteld na vandalisme, hinder verdwijnt stilaan
  Play
  Limburg

  Bijna alle beschadig­de lijnbussen weer hersteld na vandalisme, hinder verdwijnt stilaan

  In Limburg ondervindt het busverkeer voormiddag ernstige hinder en dan vooral in de regio Hasselt, Genk en Beringen nadat vandalen er hadden toegeslagen. Bij een honderdtal bussen werden de ventielen overgesneden met een pak lekke banden als gevolg. “Geen idee waar dit plots vandaan komt", klinkt het bij De Lijn. Intussen is de situatie genormaliseerd en moeten vertragingen zijn weggewerkt.