Cent Wafers
Volledig scherm
Cent Wafers © rv

Cent Wafers zijn bijna op, want fabriek in Oekraïne is gesloten door oorlog

Tot vorig jaar werden Cent Wafers nog in Herentals gemaakt, maar de productie ervan verhuisde naar Oekraïne. Door de oorlog in het land is de fabriek “uit veiligheidsoverwegingen” stilgelegd. Dat kan ervoor zorgen dat de voorraad Cent Wafers uitgeput geraakt, bevestigt Mondelez International aan onze redactie.

125 reacties

 • Franc saas

  4 maanden geleden
  Cent Wafers ...toch geen noodzakelijk product , kunnen wij best missen .Buren die ik dus heel goed kende verloren jaren geleden hun job , wanneer Parein in Melsele-Beveren de deuren sloot ,dit was een moderne fabriek en alles verplaatste naar een veel ouder pand in Herentals ,hier verloren dan weer veel mensen hun job omdat produceren in Oekraine goedkoper was ...dus geen medelijden met de Lu top .
 • Lucas Vissers

  4 maanden geleden
  Dan eten we toch gewoon andere koekjes !
 • jan boden

  4 maanden geleden
  Zelfgebakken pannenkoeken, cake en wafels gaan er ook altijd in als zoete koek.
 • Lisette Theunis

  4 maanden geleden
  Het zullen nadien geen Cent maar Euro-wafels gaan worden.
 • Andre Aelbrecht

  4 maanden geleden
  Volgende week gegarandeerd overal in reclame.
 1. Japanse premier brengt bezoek aan Yasukuni-schrijn op verjaardag Japanse capitulatie: “We mogen catastrofe van de oorlog nooit herhalen”

  Japanse premier brengt bezoek aan Yasukuni-schrijn op verjaardag Japanse capitula­tie: “We mogen catastrofe van de oorlog nooit herhalen”

  De Japanse premier Fumio Kishida heeft op de 77e verjaardag van de Japanse capitulatie in de Tweede Wereldoorlog een offer gebracht aan het omstreden Yasukuni-schrijn in de hoofdstad Tokio. Japan is vastbesloten om de “catastrofe van de oorlog” nooit te herhalen, zei hij op de herdenkingsplechtigheid, die ingekort werd wegens de coronapandemie.