Georges-Louis Bouchez (MR)
Volledig scherm
PREMIUM
Georges-Louis Bouchez (MR) © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Carl Devos: “Debat is cruciaal, maar welig tierende ‘meningenitis’ is een ziekelijke aandoening”

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.

5 reacties

 • marc tamar

  5 maanden geleden
  Politiek is profilering.
 • freddy vandersmissen

  5 maanden geleden
  In lessen trekken , daar zijn ze straf in , maar er verandert juist niks. Het enige waar ze goed in zijn zijn nieuwe belastingen uitvinden en op alles besparen. Ze zouden beter besparen op het aantal regeringen en politiekers.
 • mark germanus

  5 maanden geleden
  Dat is het enige wat onze politici goed kunnen, debateren, met resultaat : nul ! Maar hun loon is verdiend ! Eens zien wat ze gaan doen om de mensen te vergoeden die alles verloren hebben. Afwachten wat de verzekeringen gaan doen, daarna terug debateren want waar moeten ze het geld vinden, enfin ,t'zal nog jaren duren. En onderwijl wat moeten die mensen doen?Maar kom, ze krijgen al een week verlenging om hun belastingsaangifte op te sturen!
 • Dirk Jansen

  5 maanden geleden
  Met de PS en Ecolo valt niet te regeren die staan altijd haaks tegenover de rest , zij voeren altijd een weggeef politiek !
 • leo foulon

  5 maanden geleden
  Dat deze onvlaamse regering maar snel valt
 1. INTERVIEW. Georges-Louis Bouchez: “Als ik het bilan van de linkse partijen zie in de grote Waalse steden, denk ik: ‘Wie moet zich hier schamen? Pas moi”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Georges-Louis Bouchez: “Als ik het bilan van de linkse partijen zie in de grote Waalse steden, denk ik: ‘Wie moet zich hier schamen? Pas moi”

  “Wie wil werken, is toch niet verplicht om voor de staat te werken?” Na zijn strijd voor een neutrale overheid en het ontslag van regeringscommissaris Ihsane Haouach - nota bene de zus van zijn eigen woordvoerster - loopt MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez zich warm voor de confrontatie van het najaar. Dan buigt de regering zich over de hervorming van de arbeidsmarkt, de pensioenen en de kernuitstap. “Het riskeert ambiance te worden!”
 2. Nederlander Peter wordt compleet gek van anderhalvemeter-omroeper: “Lijkt wel een heropvoedingskamp”
  Play
  12

  Nederlan­der Peter wordt compleet gek van anderhalve­me­ter-omroeper: “Lijkt wel een heropvoe­dings­kamp”

  De bewoners in de binnenstad van het Nederlandse Eindhoven zitten met een ‘irritante stadsprediker’. Dat meldt Omroep Brabant. Uit tal van luidsprekers die ophangen in de Eindhovense winkelstraten weerklinkt sinds afgelopen vrijdag een luide stem die het winkelend publiek wijst op de coronamaatregelen. Verschillende mensen die boven de winkels wonen, worden er helemaal gek van. Zo ook Peter.
 1. The madness continues: Netflix komt met driedelige docu over ‘Tiger King’-gezicht Doc Antle
  Play
  TV

  The madness continues: Netflix komt met driedelige docu over ‘Tiger King’-ge­zicht Doc Antle

  De gekte van ‘Tiger King’ krijgt nog een staartje. Netflix lanceert op 10 december de driedelige documentaire ‘Tiger King: The Doc Antle Story’, over één van de opmerkelijkste figuren uit de reeks. In de docu schijnen de makers het licht op de façade van de excentrieke eigenaar van grote katachtigen: Doc Antle. Eindelijk komt de waarheid naar buiten over zijn jarenlange machtsmisbruik.