Callboys van start: "Wat zit gij de hele tijd aan uw ballen te dabben? Hola, ho man!"

VIER
De nieuwe VIER-reeks Callboys is vanavond uit de startblokken geschoten. En ze heeft haar start niet gemist. Devon Macharis, Wesley Biets, Jay Vleugels en Randy Paret leerden kijkend Vlaanderen al meteen de eerste kneepjes van het gigolo-vak.

Hij is misschien niet de slimste van de vier, hij weet wat hij doet. Devon Macharis begint altijd met een selfie. "Gewoon, phone, klik. Altijd plezant. Je hebt mekaar als eens aangeraakt en je hebt een moment van geluk vastgelegd. En dat heb je nodig voor de volgende stap."

De betaling. "Ik weet dat maakt het allemaal even wat koud en kil. Maar als dat van de baan is, kunnen we ons volledig concentreren op elkaar." "Standaardzin. Kort. Snel. Proper vanaf... En nu gaan we vegen."

En ook veteraan Wesley kent het klappen van de zweep. Hij moet een vrouw plezieren die net vijftig is geworden, nadat haar man ook een escorte kreeg voor zíjn 50ste verjaardag. "Heel goed meegevallen. Prachtige herinneringen." Maar niet voor hij "het speelveld afbakent" voor de echtgenoot.

Outsider is Randy Paret, die eigenlijk ook wel een toekomst als callboy ambieert. En raad vraagt aan Devon over het scheren van zijn edele delen. "Wat zitte gij de hele tijd aan uw ballen te dabben?", is de opener.