BV’s steunen mondmaskeractie waarmee “helden van coronacrisis” bedankt worden, deel opbrengst gaat naar Special Olympics Belgium

Axel Witsel.
rv Axel Witsel.
Heel wat BV’s zetten mee hun schouders onder een actie van Panathlon. Die organisatie, die ethiek en fairplay in de sport promoot, wil met herbruikbare stoffen mondmaskers “alle helden van de Covid-19-gezondheidsscrisis bedanken”. Op de maskers staat dan ook in het groot ‘DANK U’ gedrukt, waarbij elke letter is opgevuld met de beroepen die het verschil hebben gemaakt tijdens de crisis. 

Voor elk verkocht masker doneert Panathlon één euro aan Special Olympics Belgium, de organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking. Onder meer premier Sophie Wilmès, Rode Duivel Axel Witsel, Herman Van Rompuy, Philippe Geubels, Katja Retsin en Showbizz Bart werden al met een ‘DANK U’-mondmasker gespot. 

De herbruikbare stoffen mondmaskers zijn verkrijgbaar per doos van tien en zijn online te koop voor veertig euro.

Een overzicht:

Axel Witsel.
RV Axel Witsel.
Sophie Wilmès.
RV Sophie Wilmès.
Katja Retsin.
Instagram Katja Retsin.
Philippe Geubels.
Twitter Philippe Geubels.
Showbizz Bart.
Instagram Showbizz Bart.
Erika Van Tielen.
Instagram Erika Van Tielen.
Herman Van Rompuy.
RV Herman Van Rompuy.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gino Sinnesael

    Als onze politici geen mondmasker dragen als ze de social distancing van anderhalve meter niet respecteren (zelfs voor de camera), en virologen zelfs het nut van mondmaskers in twijfel trekken en elkaar tegenspreken, zijn bv's misschien goed geplaatst om het gezond verstand te doen zegevieren. Kan het kwaad een masker te dragen? Ze zijn bijna wereldwijd verplicht!

  • Anna Pauels

    de "helden" zijn reeds vergeten, en dankzij CD&V krijgen de verpleegkundigen niks compensatie ! Ik twijfel sterk nog paraat te staan bij een tweede golf en met mij, vele collega's. Dat ze dan maar eens beseffen wie essentieel is.