Zwangere realityster na haar verjaardagsfeestje dood gevonden op stoep in New York: "Waarschijnlijk overdosis cocaïne"

Archiefbeeld
AFP Archiefbeeld
Realityster en producer Lyric McHenry is dinsdagochtend overleden in New York. Volgens verschillende Amerikaanse media was de 26-jarige, die bekend werd met Rich Kids of Beverly Hills en spin-off EJNYC, zo'n twintig weken zwanger.

Lyric werd rond 5 uur 's ochtends half gekleed gevonden op een stoep in de Bronx. Eerder die nacht had ze op Instagram Stories een aantal video's gedeeld van haar verjaardagsfeestje op drie locaties in New York. Volgens New York Daily News had ze cocaïne op zak en gaat de politie uit van een overdosis.

Lyric en haar zus Maya doken op in Rich Kids of Beverly Hills, als de vrienden van castlid EJ Johnson. De zoon van basketballer Magic Johnson kreeg daarna een spin-off, EJNYC, waarin de zussen vaker te zien waren. Lyric en Maya waren ook producenten van het programma, waarvan in 2016 één seizoen werd uitgezonden.

HBD to my precious lil sis 🙌🏾 beauty rivaled only by your stunning heart 🦋🦄I love you!!

Een foto die is geplaatst door null (@lyric_leigh) op

Afgestudeerd aan Stanford

EJ heeft op sociale media nog niet gereageerd op de dood van Lyric, met wie hij al sinds zijn vroege jeugd bevriend was. Rich Kids of Beverly Hills-castlid Dorothy Wang postte wel een aantal tweets. Ze schreef dat ze het nieuws over het overlijden van haar oud-collega haast niet kon geloven, en noemde Lyric een engel. 

Daarna haalde ze uit naar Daily Mail, dat volgens Dorothy weinig respectvol schreef over de producente. "Lyric was afgestudeerd aan Stanford, een academica, activiste en een intelligente vriendin, zus, dochter en lid van de maatschappij. Dit gaat over iemands leven."

📸 @mayamchenry hamps and champs 🌲🍾 tonight at 9!!

Een foto die is geplaatst door null (@lyric_leigh) op
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lionel wiame

    overdosis aan cocaine ? dan moet die echt wel veel binnen hebben gehad terwijl ze zwanger is ? man toch hoe kan je dat u kind aan doen die in je buik zit. goed zot

  • hugo van de velde

    Fake world, en nog iets ; DRUGS zijn verboden, dus die hadden al lang in de cel moeten zitten allemaal.