Zwaargewonde bij schietpartij Rotterdam: getuigen melden auto met Belgisch kenteken

Illustratiebeeld
ANP Illustratiebeeld
Een 26-jarige man is vanavond zwaargewond geraakt na een schietpartij in Rotterdam. De politie heeft het plaats delict afgezet voor onderzoek naar het drama.

Het schietdrama speelde zich rond 21.30 uur af op de Nieuwe Binnenweg, ten westen van het stadscentrum. De schoten werden gelost bij het koffietentje Roffa Coffee, waar op dat moment veel mensen verbleven. Getuigen ter plaatse zeggen dat er kogelgaten in de ramen zitten nadat schoten met een automatisch wapen werden gelost. Ook zouden op straat meer dan tien kogelhulzen zijn gevonden.

Belgisch kenteken

De publieke omroep NOS meldt dat getuigen na de schietpartij een auto met Belgisch kenteken hebben zien wegrijden. 

Het slachtoffer is inmiddels vervoerd naar het ziekenhuis, maar de schutter(s) is nog voortvluchtig. De politie roept ‘iedereen die iets heeft gezien’ van de schietpartij op zich bij de recherche in Rotterdam te melden. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Van der Vloedt

    Over beschermde en overbetaalde spijtoptant die via en met zijn belasting vrijstelling en belasting vrije beschikbare gestelde som van het "blauwe" ministerie van onze noorderburen, vanuit noord Vlaanderen opereert ?

  • Don Tessers

    Mocromaffia, Belgisch kenteken, Antwerpen in zicht, onderlinge liquidaties wegens roven van drugspartijen (Belgische voetballer), hoog tijd voor een keiharde schoonmaak met scherp.

  • Filiep Lapeire

    De maffia oorlog, de criminelen liquideren elkaar enige probleem is als ze dit beginnen te doen in het openbaar terwijl er gewone burgers aanwezig zijn op de plaats van de afrekening. Dergelijke personages zelfs in de gevangenis blijven gevaarlijk.