Zuuraanval in Londen: vijftienjarige opgepakt

Twitter
In de Britse hoofdstad Londen is een jongen van 15 jaar opgepakt nadat gisterenavond zes mensen gewond raakten toen ze overgoten werden met een zuur. Dat meldt de politie. De zuuraanval zou plaatsgevonden hebben na van een meningsverschil tussen twee groepen jongeren. De politie sluit dan ook uit dat het om een aanslag ging.

"Wat op het eerste zicht leek op een aantal willekeurige aanvallen, bleek uiteindelijk een incident te zijn waarbij twee groepen mannen betrokken waren", aldus de politie van Newham, in het oosten van Londen.

Volgens het persagentschap Press Association brak er na het incident paniek uit, nadat de Britse hoofdstad de afgelopen maanden verschillende keren getroffen werd door aanslagen.

"In totaal raakten zes mannen gewond" bij de aanvaring tussen de twee groepen in een winkelcentrum in Stratford, aldus de politie, die toevoegt dat geen van de gewonden in levensgevaar verkeert. Een jongen van 15 werd opgepakt.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • lodewijk maesen

    haha geloof er niks van ..t waren toevallig amerikaanse toeristen....

  • JJ81

    Londen is wat het is, wat het al sinds honderden jaren is. Een beerput. Toegegeven, er zijn stukken waar de rijken en kunstzinnigen zich ervan proberen te distantiëren, maar ook dat is smakeloos.