Zus van Boris Johnson gaat ‘topless’ tijdens eigen programma op Sky News

Sky News
Sommige stemmen in het brexitdebat gaan steeds verder in het trekken van aandacht. Rachel Johnson, de zus van brexiteer Boris Johnson en zelf tegenstander van de brexit, ging gisteravond topless tijdens haar programma ‘The Pledge’ op de zender Sky News. Het resultaat: een hoop rode hoofden. Het fragment van Johnson zonder blouse werd massaal door Britse media opgepikt.

“Het is tegenwoordig moeilijk om je stem te laten horen over de brexit. Het voelt alsof we een verzadigingspunt hebben bereikt. Victoria Bateman bedacht deze week een manier om wel op te vallen.” Vervolgens trok de presentatrice haar blouse uit. “Als eerbetoon aan Bateman heb ik besloten dat ik elke keer mijn blouse zal uittrekken als ik het over de brexit heb, om er zeker van te zijn dat ik opgemerkt word.”

Of ze zich aan haar woord zal houden, valt nog te bezien. Op Twitter liet Johnson wel later weten dat ze een ‘boob-tube’ droeg, maar dat kledingstuk verdween onder de blur. 

ITV

Vorige week zat economiste Victoria Bateman, tevens een brexitdemonstrant, wel volledig naakt in de opnames van BBC Radio 4 en in het programma ‘Good Morning Britain’ uit protest tegen de brexit. Ze droeg de slogan ‘Brexit Leaves Britain Naked’ op haar lichaam.

Bateman, die regelmatig lezingen in het naakt geeft, verraste de ervaren radiopresentator en daagde zelfs Jacob Rees-Mogg, een van de belangrijkste brexiteers in het Britse Lagerhuis, uit voor een debat zonder kleren.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • steven goossens

  Waarom de commotie? Doe ne keer allemaal normaal ivm naakt! Da's het meest natuurlijke in de wereld... en zij die er zich aan storen zijn nog de grootste vetzakken en perverten met fantasie!

 • Melanie Degucht

  Ik dacht dat het Bo was.

 • Rony Bekaert

  Ah , jommeke heeft een zuster, dat wist ik niet !

 • Nia Teamnia

  We kunnen niet meer gewoon debateren blijkbaar. In een ander scenario wordt dit gesanctionneerd alsook de mannen die ernaar kijken maar nu ineens is het ok.

 • Emi De graeve

  hahaha... ik zou't niet doen... alle troeven uitgespeeld !