Zoveel kost het huis van Tesla-baas Elon Musk

Hilton & Hyland
Elon Musk heeft zijn huis in Los Angeles met vier slaapkamers en drie badkamers voor omgerekend vier miljoen euro in de etalage gezet, aldus een bericht in ‘Forbes’.

De baas en oprichter van Tesla kocht dit huis – dat een stuk kleiner is dan zijn andere huizen – samen met zijn vrouw Talulah Riley (nu zijn ex-vrouw) in 2013 voor omgerekend ruim 3,2 miljoen euro. Als het wordt verkocht voor de vraagprijs, dan maakt Musk dus zo’n 800.000 euro winst.

Het huis staat op een heuvel in de wijk Brentwood in Los Angeles, op een steenworp van Bel Air en Beverly Hills. Het biedt uitzicht op de baai van Santa Monica en de skyline van Los Angeles. De verkoopprijs is gemiddeld voor deze wijk, zo meldt ‘Forbes’.

Het optrekje van Musk wordt omringd door een aantal heggen, waardoor de privacy gewaarborgd is. Het heeft ‘slechts’ vier slaapkamers en drie badkamers, alsook een groot zwembad en een bubbelbad. 

Neem hieronder een kijkje in het huis van Musk:

Hilton & Hyland
Hilton & Hyland
Hilton & Hyland
Hilton & Hyland
Hilton & Hyland12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • peter colson

  Nog niet opgevallen dat wie "voor het klimaat" leven telkens weer stinkend rijk worden? Armen worden armer, rijken worden rijker. Met de klimaatdoemdenkerij gaat het net zo. Verrassend genoeg zijn het vaak zij die altijd klagen dat rijken rijker worden die verrijking van de rijken met hun klimaat"voorspellingen" zowaar aanbidden.

 • Erwin Van Roy

  Kirsten Hershe het klimaat probleem een leugen maken is toch erg bekrompen zijn. dat er iets aan het klimaat moet gebeuren is zeer duidelijk waar. maar ik kan je wel begrijpen dat het geen geld moet kosten aan de burgers maar dat de staten en bedrijven daar hun voor moeten inzetten zonder deze kost door te rekenen. ze verdienen genoeg. en als ze zorgen dat alles wat goed is voor het klimaat goedkoper is dan zullen de mensen massaal dat nemen

 • Rik Kleinmond

  Het is Elon gegund, hy werkt ook dubbel zoveel uren dan de mense die kommentaar op hem hebben.

 • Kirsten Hershe

  De sukkelaar moet zijn eigendom verkopen om zijn verlieslatende firma uit het slop te halen. En de sukkelaars die hem aanbidden en nog rijker maken, ik heb er medelijden mee. Voor geld danst de duivel en dit is weer een schoon bewijs ervan. Groene energie, altijd gedacht dat het zou dienen om onze planeet properder te maken en niet om er stinkend rijk van te worden. De klimaatleugenmolen draait weer op volle toeren dezer dagen.

 • marc van cauter

  Waarom zich bemoeien met andermans prive en zelfs zijn rekening maken Geen schaamte meer, wie is hier in geintresseerd .? Jaloers ? Werk dan zelf een beetje meer misschien