Zoon wurgt moeder na ruzie over slecht cijfer, begraaft haar op kerkterrein en belt dan de politie over ‘verdwijning’

Gail Cleavenger werd door haar zoon gewurgd na een ruzie om een slecht cijfer.
rv Gail Cleavenger werd door haar zoon gewurgd na een ruzie om een slecht cijfer.
Een vijftienjarige jongen heeft in de Amerikaanse staat Florida zijn moeder gedood na een ruzie over een slecht cijfer. Hij begroef het lichaam van de 46-jarige Gail Cleavenger vervolgens op het terrein van de lokale kerk. Dat melden lokale media.

Sheriff Mike Chitwood van het dorpje DeBary waar de moord plaatsvond, zegt dat Gregory Ramos na zijn arrestatie zo trots als een pauw vertelde hoe hij te werk was gegaan.

Toen de tiener zijn moeder tijdens de ruzie op haar slaapkamer had gewurgd, ging hij een kruiwagen halen om haar lichaam mee te vervoeren. Bij terugkomst bleek de vrouw nog te leven, waarna haar zoon haar opnieuw wurgde. Toen de vrouw uiteindelijk echt dood was, belde Ramos twee vrienden op om hem te komen helpen. Ze gooiden het huis overhoop zodat de situatie op een inbraak zou lijken.

lees verder onder de foto:

“Oscar-waardig telefoongesprek”

Ramos belde vervolgens het noodnummer om te vertellen dat bij hem thuis iets vreselijks was gebeurd. 'Een Oscar-waardig telefoongesprek', zo vond hij achteraf zelf, aldus sheriff Chitwood. De rechercheur die Ramos verhoorde, zegt dat de jongen heel berekenend te werk ging. “In al het werk dat ik heb gedaan", zei hij, “is hij waarschijnlijk een van de drie grootste sociopaten die ik ben tegengekomen.”

Ramos’ vader was tijdens de moord op zakenreis.
29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Koenraad Verstraeten

  Mr. Van Hoof; ik denk dat het tijd is voor je medicijntjes, jongen! Haleluia!!

 • Jose De Clercq

  Nog zo een onozelaar voor punten op school wat voor een wereld word dat ze moeten nog veel tonen op de tv en alles in de kranten zetten hetis uitsluitend om de bevolkink op stang te brengen sensatie

 • rudolf jacobs

  hij heeft misschien wel aan het roepen geweest van ik ben minderjarig nietwaar heren en dames advocaten en rechters in vlaanderen en omstreken,en nu zou hij van onze pater geens een mooi enkelbandje krijgen

 • Roy Cooks

  Moedermoord, dat moet het lafste zijn wat men in een bestaan kan doen. Hopelijk vijzen ze hem er voor een ferm pak jaren goed bij en hoe meer hoe liever. Alhoewel... we leven in België.

 • Petra de Riddere

  @wim van hoof- Segers wat voor een kortzichtige uitspraken . Vrouwen hebben een even goede job nodig dan mannen