Zoon (26) bewaart in stukken gesneden lichaam van moeder in Tupperwaredoosjes

Beeld ter illustratie.
iStock Beeld ter illustratie.
De Spaanse politie heeft een 26-jarige man uit Madrid gearresteerd voor de moord op zijn 66-jarige moeder. De twintiger had zijn moeder, met wie hij samenwoonde, in stukken gesneden. De verschillende delen van haar lichaam bewaarde hij in doosjes van Tupperware. “Ik heb stukken gekookt en opgegeten”, zei de twintiger.

Speurders openden een onderzoek na een telefoontje van een bezorgde vriendin van de 66-jarige Soledad. Ze had naar eigen zeggen de vrouw al meer dan een maand niet meer gezien en maakte zich grote zorgen. Toen de politie aankwam bij het huis van de vrouw, bekende de 26-jarige zoon onmiddellijk dat hij zijn moeder om het leven had gebracht.

De twintiger, een student aan de hotelschool in Madrid, vertelde de agenten dat hij het lichaam van zijn moeder in stukken had gesneden. Tijdens een huiszoeking vond de politie verschillende delen van de vrouw in doosjes van Tupperware. De potjes stonden in de koelkast en op het aanrecht van de keuken. “Ik heb stukken gekookt en opgegeten”, zei de Spanjaard tijdens het politieverhoor. Ook voerde hij stukken van het lichaam van zijn moeder aan de hond.

De zoon van het slachtoffer was geen onbekende bij het gerecht, zo berichten Spaanse media. Hij had zijn moeder al meermaals mishandeld. Het slachtoffer diende twaalf keer een klacht in bij de politie, maar de gewelddadige twintiger ging telkens vrijuit. De buren getuigen dat hij kampt met psychische problemen.

Eerder deze maand deed de Spaanse politie nog een andere gruwelijke ontdekking in Alcala de Henares, een stad op ongeveer 35 kilometer ten noordoosten van de Spaanse hoofdstad. Agenten troffen toen het levenloze lichaam van een jonge vrouw aan in een diepvries. Haar vriend werd onmiddellijk gearresteerd. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • diane roelant

    Noodkreten van slachtoffers worden veel te vaak genegeerd!!!

  • Angelo Cabooter

    Ze hadden hem al eerder in een psychiatrische instelling moeten steken, dan leefde de moeder nog. Maar néé, eerst moet er iets ergs gebeuren, voordat ze werkelijk iets doen.