Zo ging het er aan toe in horrorhuis waar ouders hun 13 kinderen uithongerden en aan bed vastketenden

Facebook
Er raakt steeds meer bekend over het Amerikaanse koppel uit Californië dat in de cel zit voor het folteren en verwaarlozen van zijn dertien kinderen. Voor de buitenwereld deden de Turpins zich voor als het perfecte gezinnetje, maar achter de gevel van hun huis in Perris speelde zich iets heel anders af.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
14 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Leon Dendoncker

  En dat die buurt niets in de gaten had, zo wordt nogmaals eens duidelijk hoe de samenleving in elkaar zit!!

 • Jeannine Nevelsteen

  Een schande

 • Lieve Vandamme

  Super devoot, dààr is het weer, die religie, extreme lijfelijke straffen, dertien kinderen te veel voor dit echtpaar! Die kunnen toch geestelijk niet normaal zijn? Dertien kinderen die niet naar school gaan? Hoe kan dat zo lang duren eer dàt ontdekt wordt? Of is er geen sociale controle in Amerika? Of is er dan nergens een meldpunt ? Hadden buren nog niets gemerkt? Was er nooit een arts nodig? Nee, onbegrijpelijke toestanden als deze , en toch ongemerkt????

 • Peter Buyck

  Ik begrijp het niet dat er nooit een schoolinspectie is geweest. Hoe kan zo'n man pretenderen onderwijskundig te zijn van 0 tot 18 jaar en misschien zelfs klaar stond voor universitair onderwijs. Ik begrijp het niet dat banken ginds zo kwistig zijn met kredietkaarten zonder limiet of uiterst hoge limieten.

 • Stefanie van Dijk

  Kinderen die gewoon naar school gaan worden op het vlak van verwaarlozing/mishandeling eerder ontdekt, ik snap dus niet waarom er geen extra controle bestaat voor die thuisscholing die zo vaak wordt toegepast in de VS een controleur min 2x per jaar had deze verwaarlozing veel eerder kunnen constateren en aanpakken!