Zinloos geweld: onverlaat duwt bejaarde vrouw (92) tegen de grond en wandelt verder

De vrouw is nietsvermoedend aan het wandelen wanneer een voorbijganger haar plots tegen het hoofd duwt.
Mirror De vrouw is nietsvermoedend aan het wandelen wanneer een voorbijganger haar plots tegen het hoofd duwt.
In Manhattan, New York, heeft vrijdag op klaarlichte dag een voorbijganger een bejaarde vrouw geduwd waarna zij haar evenwicht verloor en op de straattegels terechtkwam. De dader zag wat hij had aangericht. In plaats van de vrouw hulp te bieden, wandelt hij gewoon verder.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De NYPD (New York Police Department) heeft gisteren een man opgepakt die een dame van 92 jaar zonder aanleiding een stevige tik tegen het hoofd verkocht toen hij haar kruiste. De gepensioneerde vrouw wandelde op vrijdagnamiddag met haar winkelwagentje op de Third Avenue in Manhattan toen een onbekende man haar plots tegen haar hoofd duwde met zijn linkerhand. De vrouw viel en belandde bijna met haar hoofd op een brandkraan. De man zag de vrouw liggen, maar wandelde rustig verder. De gewonde dame werd naar het Mount Sinai Beth Israel hospitaal gebracht met ernstige verwondingen, maar haar toestand is stabiel.

Het voorval vond plaats in de omgeving van Gramercy Park, Manhattan. De dader is een 31-jarige man uit de Bronx die al tientallen keren in aanraking is gekomen met de politie en daarbij maar liefst 100 keer gearresteerd is, zo meldde de New York Post.