Zes mannen springen in rivier om twee kindjes van dronken mama te redden maar dat draaide anders uit

Daytona Beach Police Department
Vier politieagenten en twee brandweermannen reageerden bliksemsnel op de wanhoopskreten van Angelina Lopresti. De 20-jarige dame was stomdronken met haar auto de vaart ingereden maar kon zichzelf bevrijden. Haar twee kindjes van drie en vijf zaten volgens haar nog in de wagen en "ademden niet meer". De zes mannen sprongen meteen de Halifaxrivier in. Maar wat ze vonden, was niet wat ze verwachtten.

Lopresti slaagde erin om uit haar zinkende rode Chrysler PT Cruiser te ontsnappen in de haven van Halifax in Daytona Beach, Florida. Ze schreeuwde de politie om haar kinderen die nog in de auto zouden zitten, te redden. "Alstublieft, het gaat om mijn kinderen!"

Zes hulpvaardige kerels doken het water in op zoek naar de kindjes. Maar ze vonden niemand meer in de wagen. Sterker nog, de kinderen waren die dag nooit in de auto geweest.

Volgens de politie was Lopresti "extreem strijdlustig" om haar kinderen terug te vinden. Ze moest de hele tijd tegengehouden worden of ze sprong zélf in het water. Maar ze was ook niet meer in staat om "fatsoenlijk te communiceren". De politie vond haar kroost uiteindelijk in haar nabijgelegen appartement: ze sliepen.

Lopresti werd aangeklaagd voor kinderverwaarlozing. De kinderen werden aan hun grootmoeder toevertrouwd. Ze kwam vrij na betaling van 2.000 dollar borg.