Zeker tien gewonden na schietpartij Manchester

Illustratiefoto.
EPA Illustratiefoto.
Bij een schietpartij in Manchester zijn vanochtend rond 3.30 uur zeker tien gewonden gevallen. Dat meldt de Britse politie via Twitter. 

Het incident gebeurde in het stadsdeel Moss Side waar op dat moment het festival Caribbean Carnival aan de gang was waardoor er veel mensen op de been waren.

Volgens de politie zijn de gewonden niet in levensgevaar. Een aantal heeft slechts lichte verwondingen. De politie is een groot onderzoek gestart en gaat onder meer de camerabeelden van de wijk bekijken.

"Agenten proberen momenteel te achterhalen wanneer het incident plaatsvond en wie verantwoordelijk is voor de aanval", zei de politie. Die gaat extra patrouilleren in de wijk de komende dagen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Mulders

    Niks aan de hand, dates gewoon de toekomst van de grote steden. Het zal alleen maar erger worden en daarna gaat het waarschijnlijk stilaan naar de dorpen, waar het voorlopig nog leefbaar is.