Ga naar de mobiele website
^ Top

Ze feestte met vrienden in Chicago. Daarna werd ze dood aangetroffen in vriezer van Crowne Plaza hotel

Kenneka L. Jenkins
rv Kenneka L. Jenkins
Wat is er gebeurd met Kenneka L.Jenkins? Het 19-jarige meisje werd dood teruggevonden in de industriële vriezer van het Crowne Plaza Hotel in Chicago nadat ze met vrienden had gefeest. Haar familie vermoedt kwaad opzet.

Jenkins was naar het Crowne Plaza Rosemont hotel nabij de luchthaven van Chicago getrokken om vrienden te ontmoeten. Ze werd voor het laatst gezien op de gang van de negende verdieping, verklaarden getuigen aan de politie. Later konden de vrienden haar niet meer vinden en belden naar haar moeder, Teresa Martin.

De moeder beschuldigt sindsdien de politie ervan te laat in actie geschoten te zijn waardoor er kostbare tijd verloren ging. "Voor mij voelt het alsof ze (de politie) mijn dochter mee hebben omgebracht. De vrouw claimt dat de politie haar eerst vroeg te wachten om haar kind als vermist op te geven.

Speurders ondervragen mensen die Jenkins vergezelden tijdens die bewuste avond. Op social media doet een video de ronde waarop te zien is hoe het meisje en haar vrienden naar luide muziek zitten te luisteren op een hotelkamer. Bewakingsbeelden zullen moeten klaarheid scheppen over wat er daarna gebeurde. Wie het lichaam van het meisje vond, is niet bekendgemaakt. Het is ook niet geweten of haar lichaam zichtbare tekenen van geweld vertoonde.

Volgens Teresa Martin vertelden agenten haar dat het meisje vermoedelijk onder invloed was toen ze de vriezer binnenging en dat "dergelijke bizarre accidenten wel eens voorkomen". Maar de moeder van het meisje vraagt zich af hoe haar dochter, indien ze onder invloed was, de zware deur van de industriële vriezer dan in haar eentje heeft kunnen openen.

Een autopsie heeft vooralsnog geen duidelijkheid over de doodsoorzaak gebracht. Het kan nog weken duren vooraleer het toxicologisch onderzoek is afgerond.

Meer over2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Iggy van den Haesevelde

    Politie treed altijd te laat op sommeil

  • Sommeil

    Triestig voor het meisje en haar familie. Ook jammer dat men opnieuw de politie wil beschuldigen bij dit spijtige ongeluk.

Meld een bug