Zara Larsson slaat uitnodiging van Zweedse kroonprinses af

De Zweedse zangeres Zara Larsson
photo_news De Zweedse zangeres Zara Larsson
Kroonprinses Victoria van Zweden zal volgende week op haar verjaardagsfeest niet de mooie stem horen van Zara Larsson. De negentienjarige zangeres heeft de uitnodiging van Victoria afgeslagen. 'Familie gaat voor', aldus haar moeder Agnetha. Zara had eerder al beloofd op te treden op de bruiloft van haar neef.

Kroonprinses Victoria viert volgende week haar veertigste verjaardag in het atletiekstadion van Borgholm op het vakantie-eiland Öland. Bij dat feest hoort elk jaar een concert, waar telkens jonge of aankomende Zweedse artiesten de kans krijgen om op te treden.

De koninklijke familie zit op de eerste rij, en een samenvatting van het evenement wordt later op de avond uitgezonden op de nationale televisie. Een mooi podium dus voor een zanger, zangeres of entertainer en het hof krijgt dan ook bijna nooit een 'nee' te horen.

De popsensatie Zara Larsson bekend van de hit 'Uncover' kon toch niet anders dan weigeren. Haar neef zal die dag trouwen en ze had eerder al beloofd om op zijn bruiloft te zingen.

Ondanks het weigeren van de uitnodiging heeft de zangeres toch de kans gekregen om, samen met haar moeder, de Zweedse kroonprinses en haar man prins Daniël te ontmoeten op Haga Slott, waar ze lunchten met het paar. Een geweldige belevenis, aldus moeder Agnetha tegen het vrouwenblad Svensk Damtidning.


Kroonprinses Victoria van Zweden
photo_news Kroonprinses Victoria van Zweden