Zanger krijgt hartinfarct tijdens benefietconcert voor Australië

Greg Page.
Twitter Greg Page.
Een oprichter van de Australische band The Wiggles heeft een hartinfarct gekregen tijdens een benefietconcert in Sydney. Zanger Greg Page (48) zakte in elkaar terwijl hij het podium verliet na de show van 90 minuten. De band meldt dat Page is opgenomen in het ziekenhuis.

Page en andere oorspronkelijke leden van de populaire band hadden opgetreden om geld op te halen voor het Rode Kruis en een andere hulporganisatie. Zo wilden ze slachtoffers helpen van de verwoestende bosbranden die het land teisteren. 

The Wiggles maken muziek voor kinderen, maar het concert van vandaag was bedoeld voor volwassenen. De band is opgericht in 1991 en verkocht miljoenen albums. Page verliet de groep in 2006 omdat hij gezondheidsproblemen had. Op de Twitterpagina van de groep komen veel steunbetuigingen binnen.

The Wiggles in 2006 met Murray Cook (Red Wiggle), Greg Page (Yellow Wiggle), Jeff Fatt (Purple Wiggle), and Anthony Field (Blue Wiggle).
AP The Wiggles in 2006 met Murray Cook (Red Wiggle), Greg Page (Yellow Wiggle), Jeff Fatt (Purple Wiggle), and Anthony Field (Blue Wiggle).Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.